– چنانچه برای شرکت بیمه گر محرز گردد که بیمه گذار برای دریافت خسارت، اقدامات متقلبانه ای انجام است، بیمه گر می تواند از مرتکبین جرم مذکور به مراجع قضایی رجوع و طرح دعوی کند که به موجب قانون مرتکب این جرم به حبس تعزیری و جریمه نقدی معادل ۲ برابر مبلغ پرداختی به او ، محکوم می شود.
– جهت دریافت خسارت های کمتر از حداقل تعهد مالی اعلام شده توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، که در بیمه نامه شخص ثالث در ابتدای هرسال درج میگردد نیاز به کروکی پلیس نمی باشد.
– اگر شرکت بیمه گر در پرداخت خسارت، تاخیر داشته نماید، علاوه برا جبران خسارت باید جریمه تاخیر را نیز پرداخت نماید. لازم به ذکر است که جریمه تاخیر بصورت روزشمار محاسبه میگردد و بازای هرروز معادل پنج هزارم ( ۰.۰۰۵) کل خسارت ، محاسبه میگردد.
اغلب شرکتهای بیمه گر ، تمایلی به صدور بیمه نامه شخص ثالث برای خودروهای دارای عمر بالای پانزده سال ندارند چون در زمره خودروهای فرسوده مطرح می گردند، چرا که احتمال نقص فنی در اینگونه خودروها بیشتر است. به همین دلیل است که ضریب کهنگی ، درصدی به حق بیمه آنها می افزاید.
لازم است بدانید که ضریب کهنگی، به خودروهایی که عمرشان بالای ۱۵ سال باشد، تعلق می گیرد و بازای هر سال عمر بیش از ۱۵ سال، ۲% حق بیمه را افزایش میدهد.
شما بیمه با کارشناسان مجرب بیمه ای مشاور امین شماست.
دیدگاهتان را بنویسید